Ingredienser

ArtroShield®

ArtroShield er et nytt og banebrytende kostilskudd, spesielt utviklet for leddene dine. Det består av syv ulike næringsemner. Hovedingrediensen er naturlig eggeskallmembran (NEM), der forskning dokumenterer positiv effekt på ømme og slitne ledd. For brusk og ledd er det noen næringsemner som er spesielt viktig, og det fantastiske med eggeskallmembranen er at den inneholder alle disse næringsemnene. ArtroShield er det første kosttilskuddet i Norge som inneholder naturlig eggeskallmembran. For å forsterke effekten ytterligere, har vi også tilsatt essensielle mineraler, vitamin C og D, ekstra hyaluronsyre og udenaturert kollagen type II.

 

  • Naturlig eggeskallmembran inneholder både kollagen, glukosamin og keratin.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for knoklenes og bruskens normale funksjon.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon

  • Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev og å opprettholde normale knokler

  • Hyaluronsyre er et mukopolysakkarid som er en meget viktig del av bindevevets grunnsubstans. Hyaluronsyre finnes også i leddvæske og er med på å gi den dens seige konsistens, og gjør den til et svært godt smøremiddel.

Innhold per døgndose 1 kapsel 2 kapsler
OvoMet® eggeskallmembran 250 mg 500 mg
Vitamin C   45 mg 90 mg
Hyaluronsyre totalt  30 mg 60 mg
Udenaturert kollagen type II  50 mg (62*) 100 mg (125*)
Vitamin D 5 µg (100*) 10 µg (200*)
Selen 45 µg (82*) 90 µg (164*)
Mangan 1 mg (50*) 2 mg (100*)
* % av referanseinntak    
µg = mikrogram    


Dette må du lese før du prøver:

Personer med eggeallergi eller allergi mot kylling skal ikke innta ArtroShield.

Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold, og skal heller ikke erstatte legemidler. All bruk av kosttilskudd i kombinasjon med legemidler bør konsulteres med fastlegen.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.