D vitamin

vitamin D 

er svært viktig for ledd og bindevev. 

Vitamin D spiller en sentral rolle i mange fysiologiske prosesser, inkludert beinhelse og immunsystemets funksjon. 


Hva er Vitamin D?

Vitamin D er en fettløselig vitamin som finnes i to hovedformer: vitamin D2 (ergokalsiferol) og vitamin D3 (kolekalsiferol). Vitamin D3 syntetiseres i huden ved eksponering for sollys, mens både D2 og D3 kan inntas gjennom kosten eller kosttilskudd. 

 

 

Vitamin D's Rolle i Ledd- og Bindevevhelse


Kalsiumopptak og Beinhelse
Vitamin D er avgjørende for opptaket av kalsium i tarmen. Kalsium er nødvendig for å bygge og vedlikeholde sterke bein. Mangel på vitamin D kan føre til svekkede bein, noe som kan øke risikoen for brudd og utvikling av osteoporose.


Bruskhelse
Selv om de fleste kjenner til vitamin D's rolle i beinhelse, er det også viktig for bruskens helse. Vitamin D-reseptorer er til stede i bruskceller, og tilstrekkelige nivåer av vitamin D kan bidra til å opprettholde bruskens integritet og funksjon.


Reduksjon av Betennelse
Vitamin D har antiinflammatoriske egenskaper. Kronisk betennelse er en nøkkelfaktor i utviklingen av leddsykdommer som artrose. Ved å bidra til å redusere betennelse, kan vitamin D bidra til å lindre smerte og stivhet i leddene.


Immunsystemets Funksjon
Vitamin D spiller en viktig rolle i immunsystemets regulering. Et godt fungerende immunsystem kan bidra til å beskytte leddene mot autoimmune angrep, som er sett i tilstander som revmatoid artritt.


Vitamin D i Artroshield Kosttilskudd
Artroshield kosttilskudd inkluderer vitamin D som en av sine nøkkelingredienser for å støtte ledd- og bindevevhelse. Ved å inkludere vitamin D i kosttilskuddet, kan Artroshield bidra til å:

Forbedre kalsiumopptak og styrke beinene, noe som gir bedre støtte til leddene.
Opprettholde bruskhelse og redusere risikoen for bruskforringelse.
Dempe betennelse og dermed redusere symptomer på artrose og andre leddsykdommer.
Støtte immunsystemets funksjon, noe som er avgjørende for generell leddhelse.


Konklusjon
Vitamin D er en kritisk komponent for å opprettholde sunne ledd og bindevev. Dens rolle i å fremme kalsiumopptak, styrke bein, opprettholde bruskhelse, og redusere betennelse gjør det til en verdifull ingrediens i kosttilskudd som Artroshield. Ved å sikre tilstrekkelige nivåer av vitamin D gjennom kosthold, sollys, og kosttilskudd, kan du bidra til å opprettholde sunne og funksjonelle ledd.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.