Om oss

Pharma Norge AS

Pharma Norge AS holder til i naturskjønne Øksnes i Vesterålen. Selv om selskapet ble etablert først i 2018, har vi som eier og jobber her mer enn 25 års erfaring med utvikling og salg av kosttilskudd og naturpreparater.

Vi har bred erfaring, og vi har tidligere jobbet i noen av Nordens største og mest vellykkete kosttilskuddsselskaper, inntil vi startet vårt eget selskap. For oss er kvalitet ekstremt viktig. Vi er opptatt av naturpreparater og kosttilskudd som et supplement til en sunnere og bedre helse, og for økt trivsel i hverdagen.Produkteske av Artroshield. Foto.

 

En av grunnene til at vi ønsket å starte vårt eget selskap er vårt bestemte fokus på utvikling av kvalitetsprodukter. Vi utvikler og selger produkter med ingredienser som har en positiv helsegevinst for deg, og vi er opptatt av å kunne tilby naturprodukter som du føler at du får god nytte av.

 

Vi ønsker også å legge til rette for at du som kunde skal kunne ta gode, bevisste og relevante valg om kosttilskudd som passer for deg.

 

Mykere ledd = En bedre hverdag

I tillegg til ArtroShield har vi blant annet utviklet L-SERIN Hukommelse, et av Norges mest solgte naturlige tilskudd for hjernen og hukommelsen. Som de fleste vet er sunne og friske ledd svært viktig. Det ble derfor et helt naturlig steg videre for oss å utvikle ArtroShield som et naturlig tillegg til L-SERIN Hukommelse.

 

Pharma Norge selger også Somnia Plus.

Bedre helse er en bedre hverdag

Alle våre produkter er produsert av Pharmatech utenfor Fredrikstad og de kan kun handles direkte fra oss. Våre produkter har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt.

Husk at det er viktig å innta kosttilskuddet hver dag, det er da det vil ha effekt for deg – kosttilskuddet virker ikke om du lar det stå i skapet.

Kundesenteret

Vårt kundesenter har dyktige medarbeidere som setter deg først, og vi tilbyr derfor fleksible leveranser. Dersom du ønsker en ekstra levering eller å utsette neste leveranse, er det bare å ta kontakt. Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no

Vår postadresse er Pharma Norge AS, postboks 144, 8439 Myre

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.