Hyaluronsyre

hyaluronsyre er svært viktig for ledd og bindevev. Hyaluronsyre, også kjent som hyaluronan, er en naturlig forekommende substans i kroppen som spiller en kritisk rolle i å opprettholde fuktighet og smøring i leddene. Her er en detaljert forklaring på hvordan hyaluronsyre bidrar til ledd- og bindevevhelse:

 

Hva er Hyaluronsyre?


Hyaluronsyre er et glykosaminoglykan, en type molekyl som består av lange kjeder av sukkermolekyler. Det finnes naturlig i kroppens bindevev, hud, og synovialvæske (leddvæske). Hyaluronsyre er kjent for sin evne til å binde vann, noe som gjør det til en viktig komponent for å opprettholde fuktighet og elastisitet i vevet.

 

Hyaluronsyres rolle i leddhelsen


Smøring av Ledd


Hyaluronsyre er en viktig komponent av synovialvæsken som smører leddene. Den reduserer friksjon mellom leddflatene under bevegelse, noe som bidrar til å forhindre slitasje og skade på brusken.


Støtdemping


Synovialvæsken, som inneholder hyaluronsyre, fungerer også som en støtdemper i leddene. Den absorberer og fordeler belastningen som påføres leddene under fysisk aktivitet, og beskytter dermed brusken og andre leddstrukturer.


Fremmer bruskens helse


Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde bruskens integritet ved å fremme cellevekst og reparasjon. Det hjelper til med å opprettholde bruskens elastisitet og fleksibilitet.


Reduksjon av betennelse


Hyaluronsyre har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse i leddene. Dette er spesielt viktig for personer med artrose, hvor betennelse kan forverre symptomer som smerte og stivhet.Artroshield kosttilskudd inneholder hyaluronsyre som en av sine nøkkelingredienser. Hyaluronsyre er en kritisk komponent for å opprettholde sunne ledd og bindevev. Dens evne til å smøre leddene, absorbere støt, fremme bruskhelse, og redusere betennelse gjør det til en verdifull ingrediens i kosttilskudd som Artroshield. Ved å inkludere hyaluronsyre, kan Artroshield bidra til å:

Forbedre smøring og bevegelighet i leddene.
Redusere smerte og stivhet ved å dempe betennelse.
Støtte reparasjon og vedlikehold av bruskvev.

Ved å inkludere hyaluronsyre i din daglige rutine, kan du bidra til å forbedre leddfunksjonen og lindre symptomer på stive ledd og artrose.

 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.