Selen

Selen er et essensielt mineral som spiller en viktig rolle i mange av kroppens funksjoner. Det er kjent for sine kraftige antioksidantegenskaper og betydningen for immunforsvaret, skjoldbruskkjertelens funksjon, og mange andre biologiske prosesser. 

 

 

Hva er selen?


Selen er et mineral kroppen trenger i små mengder (sporstoff), og utgjør en viktig del av kroppens immun- og antioksidantforsvar. Kroppen kan ikke produsere Selen selv og det må derfor tilføres gjennom kostholdet.  Det forskes mye på mulige helseeffekter av selen, blant annet om selen kan virke beskyttende mot visse typer kreft og hjerte- og karsykdommer. Selen finnes naturlig i matvarer som paranøtter, sjømat, kjøtt, egg, og fullkorn.

 

Hva er Selen godt for?


Antioksidantbeskyttelse


Selen er en komponent av selenoproteiner, inkludert glutationperoksidase, som er en kraftig antioksidant. Disse antioksidantene beskytter cellene mot skader forårsaket av frie radikaler og oksidativt stress, noe som kan bidra til å forhindre kroniske sykdommer og aldring.


Støtte til Immunsystemet


Selen er viktig for immunsystemets funksjon. Det hjelper til med å opprettholde en sterk immunrespons ved å fremme produksjonen av hvite blodceller og beskytte kroppen mot infeksjoner.


Skjoldbruskkjertelens Funksjon


Selen spiller en kritisk rolle i skjoldbruskkjertelens helse ved å være en del av enzymene som er nødvendige for omdannelsen av tyroksin (T4) til trijodtyronin (T3), som er den aktive formen av skjoldbruskkjertelhormonet. Dette er essensielt for å regulere stoffskiftet og energiproduksjonen i kroppen.


Ledd- og Bindevevhelse


Selen bidrar til ledd- og bindevevhelse ved å redusere betennelse og støtte kroppens evne til å reparere og vedlikeholde brusk og annet bindevev. Dette er spesielt viktig for personer med artrose eller andre leddsykdommer.


Hva skjer ved mangel på selen?


Symptomer på selenmangel kan være nedsatt immunforsvar og alvorlig selenmangel kan i verste fall føre til svekkelse av hjertemuskulaturen. 

 

Hva skjer ved for høyt inntak av selen?


Selen er giftig i større mengder. Selenforgiftning kjennetegnes ved blant annet kvalme, magesmerter, forandring i hår og negler, og nerveskader.

 

Ved overdosering kan man ringe Giftinformasjonens døgnåpne telefon på 22 59 13 00.

 

Selen i Artroshield Kosttilskudd


Artroshield kosttilskudd inkluderer selen som en av sine nøkkelingredienser for å maksimere fordelene for ledd- og bindevevhelse. Ved å inkludere selen i ditt daglige kosthold gjennom Artroshield, kan du bidra til å opprettholde sunne ledd og forbedre din generelle leddhelse. Her er noen av de viktigste grunnene til hvorfor selen er inkludert:

 

Redusere Oksidativt Stress i Leddene


Ved å fungere som en antioksidant, kan selen bidra til å beskytte leddene mot oksidativt stress, som er en medvirkende faktor til leddslitasje og betennelse.


Støtte til Immunforsvaret


Et sterkt immunforsvar er avgjørende for å beskytte leddene mot betennelser og infeksjoner. Selen bidrar til å opprettholde immunsystemets helse, noe som kan hjelpe til med å redusere risikoen for leddrelaterte plager.

 

Fremme Reparasjon og Vedlikehold av Bindevev


Selen støtter kroppens naturlige prosesser for reparasjon og vedlikehold av brusk og annet bindevev. Dette kan være spesielt gunstig for personer som lider av artrose, hvor bindevevet ofte er skadet.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.