Udenaturert kollagen

Udenaturert kollagen type II (UC-II)  er en spesifikk form for kollagen som har gjennomgått minimal prosessering for å bevare sin naturlige struktur. Kollagen er et protein som finnes rikelig i kroppen og utgjør en betydelig del av bindevev, inkludert brusk, bein, sener og hud. UC-II er spesielt viktig for leddhelsen og er en nøkkelingrediens i Artroshield kosttilskudd.

 

Hva er Udenaturert Kollagen Type II?
Udenaturert kollagen type II er kollagen som har blitt ekstrahert fra brusk, ofte fra kyllingbrusk, uten å bli utsatt for høy varme eller kjemisk behandling som kan endre proteinets tredimensjonale struktur. Denne naturlige, "urørte" formen av kollagen bevarer sin biologiske aktivitet og kan interagere med kroppens immunsystem på en måte som er gunstig for leddhelse.

 

Hvorfor er Udenaturert Kollagen Type II Viktig for Leddhelse?


Støtte til Brusk
Kollagen type II er den primære komponenten i brusk. Det gir strukturell støtte og elastisitet, noe som er avgjørende for å absorbere støt og redusere friksjon i leddene. Ved å supplere med UC-II, kan man bidra til å opprettholde eller forbedre bruskens helse og funksjon.


Immunmodulerende Egenskaper


En av de unike fordelene med UC-II er dens evne til å modulere immunresponsen. Den fungerer ved en mekanisme som kalles "oral toleranse", hvor inntak av små mengder UC-II kan lære immunsystemet å ikke angripe kroppens eget bruskvev. Dette kan bidra til å redusere betennelse og autoimmun aktivitet i leddene, noe som er spesielt nyttig for personer med tilstander som artrose og revmatoid artritt.


Reduksjon av Smerte og Stivhet
Flere studier har vist at supplementering med UC-II kan redusere symptomer som smerte og stivhet i leddene. Dette skyldes både den direkte effekten på bruskens helse og de immunmodulerende egenskapene som reduserer betennelse.


Udenaturert Kollagen Type II i Artroshield Kosttilskudd
Artroshield inkluderer UC-II som en nøkkelingrediens for å maksimere fordelene for leddhelsen. Udenaturert kollagen type II er en kraftfull ingrediens som spiller en avgjørende rolle i å støtte leddhelsen. Dens unike egenskaper bidrar til å opprettholde bruskens integritet, redusere betennelse og lindre symptomer på leddsykdommer. Som en del av Artroshield kosttilskudd, kan UC-II bidra til å forbedre livskvaliteten for personer som sliter med stive ledd og artrose.

 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.