Fire gode grunner til å prøve ArtroShield®

1. Hovedingrediensen: Eggeskallmembran - en naturlig kraftpakke for ledd og muskulatur

Frokostbord med ArtroShields hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran. Foto.

ArtroShields hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, en banebrytende ingrediens innen leddhelse. Det unike med eggeskallmembranen er at den inneholder tre kraftfulle komponenter som bidrar til at ledd og muskulatur får optimal støtte i en aktiv hverdag: Udenaturert kollagen type II, glukosamin og keratin. For å ytterligere styrke denne effekten har vi supplert med vitamin C, hyaluronsyre, vitamin D, selen og mangan. Dette har resultert i at ArtroShield raskt har klatret opp på bestselgerlistene og etablert seg som en favoritt blant det norske folk.

2. Utviklet og produsert i Norge med de høyeste standarder

Bilde av norsk natur med hav og fjell i sol.

ArtroShield er utviklet og produsert i Norge av Pharmatech i Fredrikstad. Som en av Europas ledende produsenter av helsekost, legemidler og farmasøytiske produkter, leverer Pharmatech hvert produkt med de høyeste standarder. ArtroShield inneholder kun rene ingredienser som er vitenskapelig testet, og Pharmatech er HACCP- og FDA-godkjent.

3. Kvalitetsprodukt til en overkommelig pris

Bilde av dame som jobber på kundesenteret til Pharma Norge. Foto.

For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd. Derfor unngår vi fordyrende mellomledd. På denne måten har vi mulighet til å holde prisene nede, til tross for de høye kravene vi setter til kvalitet. I tillegg har vi gjort det enklest mulig for våre kunder, som får produktet direkte levert i postkassen. Abonnementet gjør det enkelt, tidsbesparende og ikke minst billigere.

4. Det er gratis å prøve

Dame fra Posten som leverer Artroshield i postkassen til en av våre kunder. Foto.

Vi tilbyr alle nye kunder en 60-dagers gratis prøveperiode uten kjøpsforpliktelser. Prøv ArtroShield selv og opplev forskjellen det kan gjøre for deg - du betaler kun 79 kr for frakt og administrasjonskostnader. Det skal være enkelt å være kunde hos oss, derfor er det ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.