Ovomet® - Naturlig Eggeskallmembran for Leddhelse

Ovomet®, er en naturlig ingrediens brukt i artroshield laget av eggeskallmembran. Ovomet har vist seg å være en effektiv løsning for å støtte leddhelsen.

 

Hva er Ovomet®?
Ovomet® er utvunnet fra eggeskallmembran, en naturlig kilde til flere essensielle næringsstoffer som kollagen, hyaluronsyre, glukosamin, kondroitin og aminosyrer. Disse komponentene er kjent for sine positive effekter på leddhelse og generell mobilitet.

 

Fordeler med Ovomet®:

Ovomet® bidrar til å opprettholde sunne ledd ved å gi næringsstoffene som er nødvendige for leddstruktur og funksjon. Kollagen og hyaluronsyre hjelper til med å smøre leddene, noe som reduserer friksjon og slitasje.


Kliniske studier har vist at Ovomet® kan redusere leddsmerter og stivhet betydelig. Brukere rapporterer om forbedret bevegelighet og mindre ubehag etter regelmessig bruk.


Ovomet® er et naturlig produkt uten kunstige tilsetningsstoffer. Det er hentet fra eggeskallmembran, som er et biprodukt av matindustrien, og bidrar dermed til bærekraftig praksis ved å redusere avfall.

 

Vitenskapelig Støtte

Forskning på eggeskallmembran har dokumentert dets effektivitet i å forbedre leddhelsen. En studie publisert i "Clinical Interventions in Aging" viste at deltakere som tok eggeskallmembran daglig opplevde betydelig reduksjon i leddsmerter og stivhet etter bare syv dager.

 

For best resultat, ta en daglig dose av Artroshield. Det er ideelt å ta tilskuddet sammen med et måltid for bedre absorpsjon.

 

Ovomet® er en naturlig og effektiv løsning for de som ønsker å forbedre leddhelsen og redusere leddsmerter. Med sin rike sammensetning av essensielle næringsstoffer, kan Ovomet® bidra til en mer aktiv og smertefri hverdag.

 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.