Sliter du med stive, ømme og ukomfortable ledd?
PRØV GRATIS

ArtroShield® – norskprodusert leddprodukt som har blitt en suksess!

ArtroShield® er et nytt og revolusjonerende leddprodukt med dokumentert effekt på ømme og slitne ledd. Kosttilskuddets hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, også kalt NEM, en ny og banebrytende ingrediens innen leddhelse. Denne ingrediensen gir en kraftfull kombinasjon av både kollagen, glukosamin og keratin. I tillegg til eggeskallmembranen, inneholder også produktet vitamin C, hyaluronsyre, udenaturert kollagen type II, vitamin D, selen og mangan.

Summen av disse ingrediensene gir et komplett norskprodusert leddprodukt, spesielt utviklet for å forebygge og bedre leddhelsen i den norske befolkningen.


ArtroShield er et norskprodusert leddprodukt for deg med stive og ømme ledd.

Gode tilbakemeldinger fra noen av våre trofaste kunder

 

– Etter kun to måneder med ArtroShield og jevnlig trening, er jeg nesten 100% smertefri. Min høyre skulder fungerer nå nesten optimalt, sier Esben. Denne forvandlingen, drevet av ArtroShield, markerer et vendepunkt i hans evne til å leve fullt ut.

 

Les mer om Esbens erfaringer med ArtroShield

 

– Jeg er helt overbevist om at ArtroShield har vært nøkkelen til en betydelig forbedring i mine ledd og generell helsetilstand. Nå er jeg tilbake til å trene crossfit. Med en revitalisert fysikk og økt bevegelighet i skuldre, hofter og knær, ser jeg frem til å fortsette min reise med ArtroShield, for en enda sunnere og mer aktiv fremtid.

 

Les mer om May Britts erfaringer med ArtroShield

 

– Fingrene mine er også mye mer bevegelige nå. Jeg ser frem imot sommeren, hvor jeg kan plante og grave i jorden uten å kjenne på stivhet og ubehag i fingrene. Fra dager fylt med begrensninger og ubehag, til gleden ved å kunne engasjere seg i favorittaktivitetene sine igjen, har Anne gjenoppdaget livets små gleder.

Les mer om Anne's erfaringer med ArtroShield

 

– Med regelmessig inntak av ArtroShield, opplevde jeg en markant forbedring i min evne til å nyte mine daglige aktiviteter uten hjelp fra spaserstokk eller knestøtter. ArtroShield har gitt meg tilbake gleden av å være aktiv, og jeg er så takknemlig for muligheten til å engasjere meg i mine favorittaktiviteter med fornyet komfort og glede.

 

Les mer om Stuarts erfaringer med ArtroShield

En kraftpakke for ledd og muskler

ArtroShield® tar leddhelse til et nytt nivå med sin unike kombinasjon av kraftfulle ingredienser, sentrert rundt den effektive eggeskallmembranen. Formelen er nøye forsterket med vitamin C, som ikke bare fremmer dannelse av kollagen, men også spiller en kritisk rolle i å opprettholde sunnheten til brusk og ben. Tilsetningen av vitamin D er for å styrke både knokler og muskler, mens Mangan tilføyer en viktig dimensjon ved å støtte dannelsen av bindevev, og dermed bevare knoklenes robusthet. En annen nøkkelingrediens, hyaluronsyre, er tilsatt for sin evne til å sikre smidighet i leddene, som finnes naturlig i kroppen.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.