Jeg er helt overbevist om at ArtroShield har vært nøkkelen til en betydelig forbedring i mine ledd

Som en aktiv 59-åring har trening alltid vært en stor del av livet mitt. Men, det siste året har jeg hatt utfordringer og ubehag i skulderen og kneet, noe som har ført til perioder med stivhet og ubehag der jeg ikke kunne trene som ønsket.


Etter mange forsøk med ulike natur- og helsekostpreparater og behandlinger uten suksess, kom jeg over ArtroShield. Til tross for min skepsis, bestemte jeg meg for å prøve. Det skulle vise seg å være en avgjørende beslutning for min helse.


Det valget forandret alt! Nå er jeg tilbake til å trene crossfit – en sport som krever mye både fysisk og mentalt, med et bredt spekter av øvelser. Med ArtroShield har både skuldrene og knærne mine gjennomgått en bemerkelsesverdig forbedring. Jeg overgår nå forventningene for min alder i sporten, og mestrer utfordringene med nyvunnet styrke.


Jeg er helt overbevist om at ArtroShield har vært nøkkelen til en betydelig forbedring i mine ledd og generell helsetilstand. Med en revitalisert fysikk og økt bevegelighet i skuldre, hofter og knær, ser jeg frem til å fortsette min reise med ArtroShield, for en enda sunnere og mer aktiv fremtid.

Dette er ArtroShield 
ArtroShield er et nytt og revolusjonerende leddprodukt med dokumentert effekt på ømme og slitne ledd. Kosttilskuddets hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, også kalt NEM, en ny og banebrytende ingrediens innen leddhelse. Denne ingrediensen gir en kraftfull kombinasjon av både kollagen, glukosamin og keratin.

 

Summen av disse ingrediensene gir et komplett norskprodusert leddprodukt, spesielt utviklet for å forebygge og bedre leddhelsen i den norske befolkningen.

 

Bestill 60 dagers prøvepakke gratis*

 

ArtroShields hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, en banebrytende ingrediens innen leddhelse.
×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.