Den eneste endringen jeg gjorde var å inkludere ArtroShield i min rutine. Produktet har overgått alle forventninger.

Esben Garlie (56) er et bevis på at lidenskap og dedikasjon kan overvinne selv de mest utfordrende hindringer. Med en mangfoldig bakgrunn som spenner fra forsvaret til Vålerenga fotball og personlig trening, har Esbens aktive livsstil alltid vært en bærebjelke i hans identitet.

 

Nå, i en meningsfylt rolle hos Medvind Assistanse, tilrettelegger han for en best mulig hverdag for en ung mann med ALS, en oppgave som krever både fysisk og mental styrke.

 

Når Esbens aktive tilværelse ble utfordret av skulderubehag, som begrenset hans treningsrutiner, møtte han utfordringen med åpenhet. Til tross for en sunn skepsis til hurtigløsninger, ga nysgjerrigheten rundt ArtroShield ham et håp om bedring.

 

Resultatene talte for seg selv: "Etter kun to måneder med ArtroShield og jevnlig trening, er jeg nesten 100% smertefri. Min høyre skulder fungerer nå nesten optimalt," sier Esben. Denne forvandlingen, drevet av ArtroShield, markerer et vendepunkt i hans evne til å leve fullt ut.

Esben understreker, "Den eneste endringen jeg gjorde var å inkludere ArtroShield i min rutine. Produktet har overgått alle forventninger."

 

Esben Garlies opplevelse underbygger viktigheten av å holde et åpent sinn og tørre å utforske nye veier for velvære. Gjennom en kombinasjon av ArtroShield og dedikert trening, fant han en vei ut av ubehaget og tilbake til den aktive livsstilen han elsker. Esbens historie er en inspirasjon og påminnelse om at det aldri er for sent å finne løsninger som kan forandre livet til det bedre.

 

Vi tilbyr alle som ikke har vært kunde før en 60 dagers gratis prøveperiode (kr 79 i porto tilkommer) – bestill i dag og prøv selv.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.