Stuart prøvde ArtroShield etter å ha lest om effekten av eggeskallmembran

– Jeg merket en markant forbedring i min evne til å nyte mine daglige aktiviteter

Som en 70 år gammel pensjonist med en lidenskap for fotturer, fiske, og reiser, var det en nedtur da kneproblemer begynte å begrense min aktive livsstil våren 2021. Disse utfordringene gjorde meg avhengig av en spaserstokk og knestøtter. Jeg var nødt til å se etter alternative løsninger ettersom kirurgi ikke var et alternativ på grunn av meniskmangel.

 

Det var da jeg oppdaget ArtroShield®. Min interesse ble vekket etter å ha lest om effekten av eggeskallmembran på lignende utfordringer. Drevet av et ønske om å forbedre min situasjon, ønsket jeg å prøve ArtroShield.

 

Resultatene overgikk mine forventninger. Med regelmessig inntak av ArtroShield®, opplevde jeg en markant forbedring i min evne til å nyte mine daglige aktiviteter uten hjelp fra spaserstokk eller knestøtter.

 

ArtroShield® har gitt meg tilbake gleden av å være aktiv, og jeg er så takknemlig for muligheten til å engasjere meg i mine favorittaktiviteter med fornyet komfort og glede.

Dette er ArtroShield 

ArtroShield er et nytt og revolusjonerende leddprodukt med dokumentert effekt på ømme og slitne ledd. Kosttilskuddets hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, også kalt NEM, en ny og banebrytende ingrediens innen leddhelse. Denne ingrediensen gir en kraftfull kombinasjon av både kollagen, glukosamin og keratin.

Summen av disse ingrediensene gir et komplett norskprodusert leddprodukt, spesielt utviklet for å forebygge og bedre leddhelsen i den norske befolkningen.

Bestill 60 dagers prøvepakke gratis*

ArtroShields hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, en banebrytende ingrediens innen leddhelse.
×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.