Inger Karlsen prøvde ArtroShield og oppdaget en rekke uventede og gledelige forbedringer

Langvarig stillesittende arbeid kan medføre problemer for muskler og ledd, til tross for regelmessig trening og en aktiv livsstil. Sommeren 2023 leste Inger om ArtroShield®, hun ble nysgjerrig og bestemte seg for å prøve produktet.

 

Da var da hun oppdaget en rekke uventede og gledelige forbedringer. Både synlige og kroppslige.

 

Etter at hun begynte med ArtroShield, har neglene hennes blitt betydelig sterkere og sunnere. Utrolig nok har en langvarig problematisk negl leget seg. Videre har hennes frisør bemerket at håret hennes har fått en mørkere nyanse.

 

I tillegg til de estetiske forbedringene, har Inger merket en markant bedring i funksjonen av ledd og muskler. De tidligere utfordrende nettene preget av urolige ben, hyppige kramper, og en generell følelse av at kroppen ikke fungerte optimalt, har nå forandret seg til det bedre.

 

Ingers erfaring med ArtroShield viser at produktets fordeler strekker seg utover fysiske forbedringer; det har også positivt endret hennes søvnmønster som et resultat av redusert ubehag. Dette har forbedret hennes daglige velvære og generelle form.

 

"Å innse at et tilskudd utviklet for fysisk helse også kunne tilføre livet mitt så mange andre positive effekter, har oversteget alle mine forventninger. ArtroShield har virkelig banet vei for at jeg kan opprettholde en aktiv livsstil, og jeg ser frem til å utforske enda flere fordeler i tiden som kommer", forteller Inger

 

Ingers historie med ArtroShield® er et eksempel på hvordan riktig kosttilskudd kan ha en overraskende og omfattende positiv effekt på vårt velvære, og minner oss om viktigheten av å ta vare på kroppen på alle plan.

 

Har du lyst å prøve ArtroShield i 60 dager gratis? Bare porto på kr 79,– kommer i tillegg.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.