Å endelig kunne sove uforstyrret gjennom natten og våkne oppfrisket, føles som en renessanse for kropp og sinn

Nina D. Skulstad er en sprudlende 69-åring som har levd et liv rikt på erfaringer og varme minner fra årene som tannlegeassistent og assistent ved en barneskole. Nå som hun er blitt pensjonist har hun endelig fått tid til lidenskapene hagearbeid og strikking.

 

Men de uunngåelige utfordringene som følger med årenes gang, spesielt knyttet til ledd og muskler, kastet imidlertid skygger over hennes evne til å fullt ut engasjere seg i favorittaktivitetene sine.

 

Håpefullt tok Nina steget inn i ArtroShield’s verden. Det tok litt tid, men hun holdt fast ved sin optimisme, oppmuntret av produktets mange lovord. Dette besluttsomme valget ble startskuddet for en bemerkelsesverdig vending i hennes liv.

 

Hver natt var tidligere en kamp mot kroppens uro, ubehag i ledd og muskulatur. Men med tiden, som en trofast følgesvenn, begynte ArtroShield å vise sin sanne kraft. "Å endelig kunne sove uforstyrret gjennom natten og våkne oppfrisket, føles som en renessanse for kropp og sinn," sier hun, med et smil om munnen.

 

Fornyelsen av søvnkvaliteten vekket Ninas hverdag til liv igjen. Hobbyer som tidligere føltes som uoverkommelige utfordringer, ble nå kilder til uendelig glede. "Å dykke tilbake i hagearbeid og strikking er en gave jeg verdsetter dypt," sier hun. ArtroShield har åpnet opp for et liv med fornyet energi.

 

Med en dyp følelse av takknemlighet, ønsker Nina å dele sin opplevelse og inspirere andre. "For alle som navigerer i alderens utfordringer, vit at det finnes lyspunkter," sier hun oppmuntrende. "Litt tålmodighet og villigheten til å prøve nye løsninger, som jeg fant i ArtroShield, kan virkelig bane vei for små daglige mirakler."

 

Ninas historie står som et strålende eksempel på hvordan et åpent sinn og de riktige verktøyene kan fylle de gylne årene med en glede og aktivitet som ikke kjenner noen grenser. Hun minner oss på at det er det aldri for sent å gjenvinne livets kvalitet og leve hver dag til det fulle.

 

Prøv ArtroShield du også gratis i 60 dager (porto 79,– tilkommer) og kjenn forskjellen du også!

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.