Kosttilskuddet spesielt utviklet for muskulatur, knokler og skjelett

Gjennom livet er det vanskelig å unngå slitasje og skader på kroppen vår, enten man beveger seg mye eller lite. Der de fleste andre kosttilskudd er rettet mot økt energi, vitaminer eller trening har vi utviklet et alternativ; ArtroShield er et helt nytt norskprodusert kosttilskudd spesielt utviklet for muskulatur, knokler, skjelett og ledd.

 Nøye utvalgte ingredienser

ArtroShield består av spesielt utvalgte ingredienser, satt sammen for å gi deg best mulig hjelp mot stive, ømme og ukomfortable ledd.

Den unike sammensetningen er:

  • Naturlig eggeskallmembran (også kalt NEM), som inneholder kollagen, glukosamin og keratin;
    næringsemner som er svært gunstige for leddene våre.
  • Udenaturert kollagen type II. Kollagen er det viktigste proteinet i brusk hos mennesker og dyr.
  • Vitamin C bidrar til kroppens egen naturlige produksjon av kollagen.
  • Vitamin D som er godt kjent for å være viktig for sterke ben, normale knokler og muskelfunksjon.Vitamin D får vi vanligvis fra fet fisk, sollys og melk. Tilskudd er derfor viktig i mørketiden eller for de av oss som ikke spiser nok fet fisk eller drikker mye melk!
  • Hyaluronsyre, som er del av leddvæsken, altså «smøringen» i leddene våre.
  • Mangan er en av byggeklossene for at kroppen skal lage nytt bindevev, og fungerer som en antioksidant.

 

Summen av disse ingrediensene blir ArtroShield, kosttilskuddet som støtter opp om muskler, knokler og skjelett. Produktet produseres i Norge etter streng farmasøytisk standard.

Du kan lese mer om innholdet i ArtroShield her.

En ekstra heldig fordel ved å bruke eggeskallmembranen som ingrediens i kosttilskudd er at vi utnytter mer av egget, når hele skallet tidligere hadde blitt avfall. Mer bærekraft og mindre avfall er alltid bra.


Derfor lager vi ArtroShield

Vi utviklet ArtroShield spesielt for deg, og for alle som opplever stive, ømme og ukomfortable ledd. Ingrediensene vi bruker er nøye utvalgt for å gi deg som opplever ubehag i leddene en bedre hverdag.

Ikke la deg stanse av ømme eller stive ledd når løsningen finnes, og kan dukke opp i postkassen din! Bestill prøvepakken i dag, og bli en av mange fornøyde kunder med friskere ledd!

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.