Dette gjør ArtroShield® for brusken – og slik kan du opprettholde den

Slitasje i brusk

Du vet kanskje at brusken er den delen av skjelettet ditt som gjør leddene dine bøyelige, men vet du hva du gjør om brusken din ikke lenger er myk og smidig? Med alder, slitasje eller etter skade blir brusken vår tynnere, stivere og svært vanskelig å reparere. Hva kan gjøres? Vi ønsker å besvare det spørsmålet med ArtroShield, det nye kosttilskuddet spesielt utviklet for muskulatur, skjelett og ledd.

 

Brusk er en type bindevev i kroppen vår, og har som funksjon å koble sammen knokler og muskler slik at vi mennesker skal kunne bevege oss som vi gjør. Vanlig slitasje, overbelastning og alder er avgjørende for utvikling av leddrelaterte utfordringer senere i livet. Derfor er det svært viktig at vi tar godt vare på brusken, for å opprettholde bevegelighet i leddene våre.

 

 

Hvordan holde brusken myk og smidig

Så hvordan fungerer ArtroShield, og hvorfor er det så bra for leddene? ArtroShield er satt sammen av ingredienser spesielt utvalgt for å ta vare på og øke bevegelighet i brusk. Blant annet består kapslene av eggeskallmembran, kollagen, og vitamin C og D. Innholdet i kosttilskuddet vårt er perfekt for å beskytte og vedlikeholde leddene dine, og holde dem i god form.

 

Er du nysgjerrig på hva eggeskallmembranen gjør? Les mer her

 

Visste du for eksempel at vitamin C i ArtroShield bidrar til kroppens naturlige produksjon av kollagen, som er hovedproteinet i brusk og ledd? Vitaminet er dessuten en antioksidant, som hjelper cellene i kroppen mot oksidativt stress.

 

Det er den unike kombinasjonen av ingredienser som gir ArtroShield de lindrende egenskapene. Disse egenskapene vil kunne hjelpe nordmenn som sliter med ulike leddutfordringer. ArtroShield har som hovedmål å revolusjonere det norske markedet for kosttilskudd.

 

Du kan lese mer om innholdet i ArtroShield her.

 

Om du er en av mange som kjenner at leddene dine ikke er like fleksible og bevegelige som før, anbefaler vi ArtroShield. Kliniske studier viser at ingrediensene i ArtroShield har beviselig effekt på leddhelsen, og du risikerer ingenting på å prøve. Ikke forsøm brusken og leddene dine, bestill din prøvepakke i dag!

 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.