Eggeskallmembran - fordi leddene dine fortjener det!

Ikke kast bort den viktigste delen av egget!

 

Egg er en svært næringsrik del av kostholdet vårt, og har blitt spist av mennesker siden førhistoriske tider. Det mange ikke vet er at når vi spiser egg kaster vi som regel vekk den viktigste delen: skallet.
Den tynne membranen på innsiden av eggeskallet inneholder nemlig hele tre av byggeklossene kroppen bruker for å holde leddene sunne. Derfor valgte vi å bruke eggeskallmembran som hovedingrediens i vårt nye kosttilskudd for muskulatur, skjelett, knokler og ledd: ArtroShield®, fordi leddene dine fortjener det!

 

 

Eggeskallmembran som hovedingrediens: Hvordan fungerer det?

 

ArtroShield er et nytt kosttilskudd bygd rundt en litt spesiell hovedingrediens, nemlig naturlig eggeskallmembran, også kalt NEM. Nå kan vi endelig nyte godt av norskproduserte ArtroShield som NEM-tilskudd, og mer.

 

Hva er det som gjør eggeskallmembranen så sunn for oss? Membranen har helt naturlige forekomster av:

 

  • Glukosamin, en substans som allerede brukes i behandlingen av artrose.
  • Kollagen, det viktigste proteinet i bindevev, brusk og knokler hos mennesker og dyr.
  • Keratin, et protein som blant annet er viktig for oppbygging av vev. Keratin finnes også i hud, hår og negler hos oss mennesker!
     

Sammen blir de en perfekt kombinasjon for vedlikehold og beskyttelse av leddene dine. Derfor valgte vi å bygge ArtroShield rundt eggeskallmembranen som hovedingrediens, og å supplere den med andre gunstige næringsemner for ledd. ArtroShield inneholder også blant annet udenaturert kollagen type II, vitaminene C og D, selen og mangan.

 

Forskning og effekten av eggeskallmembran

 

Det er blitt gjort mye god forskning på eggeskallmembranen, spesielt hvordan den kan virke inn på leddene våre, forebygge ubehag og forbedre leddenes fleksibilitet. Flere studier utført på deltakere med artrose viser nemlig at tilskudd av NEM gav betydelig positivt utslag på smertenivå, stivhet og bevegelighet.

 

Studiene ble utført over en periode på 30 og 60 dager, men noen av deltakerne kunne fortelle om merkbar forbedring allerede etter 1 uke! Når kliniske studier viser til så god effekt med bare NEM-tilskudd, tenk da hvor heldig det er å kombinere eggeskallmembran med andre næringsemner som vitaminer og kollagen.

 

 

Derfor inneholder ArtroShield eggeskallmembran

 

På grunn av eggeskallmembranens naturlige opphav og innhold er dette en unik fordel helt uten bivirkninger, dessverre med unntak av personer som er allergiske mot egg.

 

Vi ønsker å spre oppmerksomhet rundt eggeskallmembran og ArtroShield som et virkemiddel for å gi mennesker med stive, ømme og ukomfortable ledd et så normalt liv som mulig. Studiene gjort på effekten av eggeskallmembran viser at jevnlig inntak over en periode kan føre til reduserte smerter og stivhet i ledd. Vi ønsker å forene denne effekten med de andre gode ingrediensene i ArtroShield for å gi nordmenn en bedre hverdag.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.