Viktig for leddene dine - ta vare på kroppens bindevev

Styrk brusken – kroppens bindevev

Når kroppen er i bevegelse er det mye som skjer under huden for at vi skal komme oss fra A til B. Hjertet pumper, muskler strammes, og lungene fylles med luft. Men vi kommer oss ikke langt uten brusk; kroppens bindevev.

 

Brusken er kroppens bindevev, og er den mykere delen av skjelettet vårt som blant annet gjør at vi kan bøye leddene våre. Som med mye annet svekkes brusken vår med alderen eller av skade, og leddene kan bli stive som gjør det vanskelig å være like myk og smidig som før.

 

 

Hva kan du gjøre for å holde brusken frisk og myk?

Om du er en av mange nordmenn som opplever stive eller ømme ledd anbefaler vi at du prøver ArtroShield, et helt nytt kosttilskudd spesielt utviklet for stiv eller svekket brusk. ArtroShield inneholder flere virkestoffer som bidrar til å forsterke brusk og bein.

 

Les også artikkelen vår om ingrediensene i Artroshield her.

 

Å bremse at bindevevet i leddene dine brytes ned er alltid en god idé, og det gjelder å være tidlig ute. Med alderen reduseres antallet celler i brusken, hvilket gjør at den slites lettere og blir mer utsatt for skade og press.

 

La Artroshield® styrke leddene dine

Stive, ømme og ukomfortable ledd kan ramme de fleste av oss. Alder, vekt, og eventuelle tidligere skader spiller en stor rolle. Derfor er det spesielt viktig å gjøre det man kan for å forebygge ubehag i ledd senere i livet, slik at man ikke blir avhengig av medisiner eller smertestillende, eller risikerer operasjon.

 

Regelmessig trening og inntak av rett næring for leddene dine er avgjørende. Sistnevnte er noe vi kan hjelpe deg med. Ta vare på kroppens bindevev, prøv ArtroShield i dag!

 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.