Sølvi fra Tromsø slet med kronisk ubehag i mange år – helt til hun oppdaget leddproduktet Artroshield

I mange år slet jeg med å finne en løsning på mitt kroniske ubehag, forteller Sølvi. Jeg søkte flere former for hjelp, men en stor del av ubehaget vedvarte.

Helt konkret har jeg utfordringer i ledd og muskulatur. For eksempel når jeg har sittet lenge i en stol, og reiser meg, så er jeg liksom litt i vinkel før jeg har gått noen skritt.

Jeg var i utgangspunktet skeptisk til ArtroShield, men valgte å gi det en sjanse. I begynnelsen merket jeg ikke mye forskjell, men da jeg sluttet å ta det, innså jeg hvor mye det faktisk hadde hjulpet meg.

 

Til tross for nye utfordringer har ArtroShield hjulpet meg med å håndtere de vedvarende ubehagene og har vært en viktig støtte i hverdagen min. Dette er blitt mye bedre etter at jeg begynte med Artroshield.

 

Sølvi fra Tromsø er godt fornøyd etter å ha prøvd leddproduktet Artroshield i en periode.

ArtroShield har gjort livet mitt lettere og bedre. Det har hjulpet meg å håndtere mine utfordringer og har forbedret livskvaliteten min betraktelig.

 

Jeg er svært takknemlig for dette fantastiske leddproduktet. Det har gitt meg en mer behagelig og balansert hverdag, og har vært en uvurderlig støtte gjennom mine utfordringer. Jeg tror ArtroShield kan være til stor hjelp for andre som opplever lignende problemer.

 

Min historie understreker viktigheten av å finne de riktige løsningene for å oppnå bedre velvære, avslutter en fornøyd Sølvi.

Har du lyst å prøve leddproduktet Artroshield gratis* i 60 dager?

Dette er ArtroShield 

ArtroShield er et nytt og revolusjonerende leddprodukt med dokumentert effekt på ømme og slitne ledd. Kosttilskuddets hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, også kalt NEM, en ny og banebrytende ingrediens innen leddhelse. Denne ingrediensen gir en kraftfull kombinasjon av både kollagen, glukosamin og keratin.

Summen av disse ingrediensene gir et komplett norskprodusert leddprodukt, spesielt utviklet for å forebygge og bedre leddhelsen i den norske befolkningen.

Bestill 60 dagers prøvepakke gratis*

ArtroShields hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, en banebrytende ingrediens innen leddhelse.
×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.