Sesongrelaterte leddsmerter

 

Vinteren kan være frisk og vakker, men for noen følger det også med utfordringer som leddsmerter og kroppsverk. Væromslag kan gjøre at plagene forverres og den daglige livskvaliteten påvirkes med et større ubehag. Det å gjøre dagene best mulig blir mer krevende, med behov for nøye planlegging og ekstra tid om morgenen. Gode leddfunksjoner er avgjørende for daglige bevegelser og aktiviteter, og derfor er det viktig å ta vare på leddene for å opprettholde en aktiv og mer smertefri livsstil. 

 

Vondt i ledd når det er kaldt


Ved sesongskiftene, spesielt om vinteren, rapporteres det ofte om økte leddsmerter. Kulde, luftfuktighet og værforandringer kan påvirke både funksjon og smerteopplevelser. For mange kan symptomer som smerter og stivhet forverres under kalde forhold. Været kan ikke bare være en direkte belastning på kroppen, men det kan også påvirke hverdagen og aktivitetsnivået. Dette kan føre til at folk blir mindre aktive, noe som igjen kan forverre smerter i knær, hofter og andre ledd.


For å håndtere sesongrelaterte leddsmerter er det lurt å holde seg aktiv, kle seg i varme klær, drikke mye vann, ta varme bad, gi seg selv massasje, og ta kosttilskudd spesielt utviklet for ledd. Disse tiltakene bidrar til å minimere påvirkningen av værforholdene og opprettholde en god leddhelse gjennom sesongskifte.

 

Hvordan kjennes leddsmerter ut


Sesongrelaterte leddsmerter kan oppleves som ubehagelige og varierer i intensitet. Mange opplever smerter, stivhet og hevelser rundt leddene. Områdene som oftest påvirkes er rygg, nakke, kjeve, skuldre, albuer, håndledd og fingre. Spesielt kvinner i overgangsalderen opplever økende symptomer, som ofte er mest intense om morgenen, men avtar etterhvert som leddene løsner gjennom dagens aktiviteter.

 

Vanlige symptomer ved sesongrelaterte leddsmerter:

  • Smerter: Dette kan variere fra mildt ubehag til skarpe, stikkende smerter, avhengig av individuelle faktorer og alvorlighetsgraden av tilstanden.
  • Stivhet: Ofte opplever man stivhet i leddene, spesielt om morgenen eller etter perioder med inaktivitet. Denne stivheten kan begrense bevegelsesomfanget og gjøre det utfordrende å starte dagen eller utføre daglige aktiviteter.
  • Hevelse: Noen opplever hevelse rundt leddene i forbindelse med sesongrelaterte leddsmerter. Dette skyldes ofte en inflammatorisk respons i leddene, som kan føre til økt væskeansamling og dermed hevelse.
    Redusert bevegelighet: Sesongrelaterte leddsmerter kan resultere i redusert bevegelighet i leddene. Dette kan gjøre det vanskeligere å utføre normale bevegelser og kan påvirke daglige aktiviteter som gåing, løfting eller bøying.
  • Økt ubehag ved værforandringer: Mange føler mer vondt i leddene når været endrer seg, spesielt på kalde og fuktige dager. Dette kan hjelpe deg med å se når sesongen påvirker smertene og gir deg innsikt i hvordan været påvirker leddene dine.
  • Varierende symptomer: Symptomene ved sesongrelaterte leddsmerter kan variere fra person til person og også fra sesong til sesong. Noen kan oppleve mer alvorlige symptomer om vinteren, og føle seg bedre om sommeren.

 

Det er viktig å kjenne igjen vanlige symptomer for å håndtere sesongrelaterte leddsmerter på en god måte. Smertelindring og økt bevegelighet må tilpasses individuelt basert på hver enkelte persons grad av symptomer.

 

Hvordan lindre leddsmerte


God leddhelse er helt avgjørende for å opprettholde bevegelighet og leve et liv uten mye smerter. For å ta vare på leddene vil fokus på fysisk aktivitet, styrketrening, et variert kosthold og riktige kosttilskudd være viktig. Her er tre steg til hvordan du enklere kan lindre leddsmerte:

 

1. Fysisk aktivitet
Regelmessig fysisk aktivitet spiller en nøkkelrolle for å bekjempe stive ledd på lang sikt. Styrketrening, spesielt for beinmuskulaturen, avlaster leddene, spesielt knærne. For de mindre trente anbefales en kombinasjon av styrketrening, gåturer, sykling eller vanngymnastikk.

 

2. Kosthold
Et variert kosthold er viktig for god leddhelse. Matvarer som nype og gurkemeie har vist seg å være gunstige, og omega-3-fettsyrer fra fisk slik som laks, kan gi verdifullt tilskudd til leddene. I tillegg kan matvarer som er rike på antioksidanter, som bær og bladgrønnsaker, være viktig for å unngå betennelser.

 

3. Kosttilskudd
Kombinert med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet, vil kosttilskudd være en verdifull ressurs for å fremme god leddhelse på lang sikt. Næringsstoffer som omega-3-fettsyrer, vitaminer som D og C, og mineraler som mangan, kan bidra til å opprettholde sunne ledd og redusere leddsmerter.


Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold, og skal heller ikke erstatte legemidler. All bruk av kosttilskudd i kombinasjon med legemidler bør konsulteres med fastlegen.

 

ArtroShield: En naturlig tilnærming til leddhelse


Stive og ømme ledd kan påvirke livskvaliteten, derfor tilbyr ArtroShield en enkel og naturlig løsning for å bedre leddhelsen. Dette norskproduserte kosttilskuddet er skapt for å styrke muskler, knokler, og ledd. 

 

Hva gjør ArtroShield unikt?


ArtroShield inneholder nøye utvalgte ingredienser som sammen skal gi støtte til leddene. Kombinasjonen inkluderer naturlig eggeskallmembran (NEM), utenaturert kollagen type II, vitamin C, vitamin D, hyaluronsyre og mangan. Disse ingrediensene samarbeider for å opprettholde sunne ledd og muskler, og hver av dem bidrar på sin måte til å styrke leddhelsen.

 

Hvorfor eggeskallmembran?


Hovedingrediensen i ArtroShield er naturlig eggeskallmembran (NEM), der forskning viser positive virkninger på ømme og slitne ledd. Eggeskallmembranen er kjent for å være en rik kilde til essensielle næringsstoffer, inkludert kollagen, glukosamin og keratin. Disse næringsstoffene spiller en viktig rolle i å oppnå en god leddhelse. 


En unik egenskap ved eggeskallmembranen er dens evne til å gi næring til brusk og ledd. Den inneholder kollagen, et essensielt protein for bindevev, knokler, hud, brusk og sener. I tillegg gir glukosamin sentral støtte til oppbygningen av leddbrusk, mens keratin, som finnes i hud, hår og negler, bidrar til å danne vev ved å binde ulike celler sammen.

 

Mot sesongrelaterte leddsmerter


Gjennom fokus på fysisk aktivitet, styrketrening, et variert kosthold og riktige kosttilskudd, kan det dannes et grunnlag for en mer aktiv og mindre smertefull tilværelse. Den unike sammensetningen av naturlige ingredienser og næringsstoffer i ArtroShield kan bidra til å redusere smerter, stivhet, og forbedre bevegelighet, spesielt i kalde og fuktige værforhold. 


ArtroShield er utviklet for alle som opplever ubehag i leddene og ønsker en bedre hverdag. Med regelmessig bruk kan dette kosttilskuddet bidra til redusert smerte, gi bedre fleksibilitet og en sunnere leddhelse. Bestill prøvepakken i dag og opplev hvilke fordeler ArtroShield gir deg og din hverdag. 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.