Helse

Fordi leddene dine fortjener det

ArtroShield® er et nytt og revolusjonerende produkt på det norske markedet. Som et resultat av nøye utvalgte næringsemner har vi satt sammen et komplett produkt som bidrar til å vedlikeholde leddhelsen - hele livet. Det unike med produktet er at vi har brukt naturlig eggeskallmembran. Forskning dokumenterer at NEM (eggeskallmembran) har en positiv effekt på ømme og slitne ledd. Den fantastiske membranen inneholder både kollagen, glukosamin og keratin.

Spesielt utviklet for muskulatur, knokler og skjelett

Kroppen er i konstant bevegelse. Det betyr at muskler, knokler og skjelett påføres en enrom slitasje gjennom hverdagslige aktiviteter som for eksempel jobb, daglige gjøremål og mosjonering. Ved slitasje over tid, kan en miste kraften og styrken som holder motoren i gang. Derfor har vi valgt å tilsette vitamin D. Ved daglig inntak dekkes ditt behov for det viktige vitaminet.

 

  • Vitamin D bidrar til et sterkt skjellet.
  • Vitamin D bidrar til opprettholdelsen av muskelmasse.

Brusk

Brusk er et støttevev som er helt avgjørende for at knokler og bein skal fungere optimalt. En av de viktigste funksjonene til brusken er å bidra til at knokler og bein får en fin og et friksjonsfritt bevegelsesmønster. ArtroShield® inneholder vitamin C.

 

  • Vitamin C hjelper kroppens produksjon av kollagendannelse som er viktig for bruskens normale funksjon.

Kroppens bindevev

Forbindelsen mellom knokler består i all hovedsak av bindevev. Et av bindevevets viktigste funksjon er å støtte, beskytte og styrke denne forbindelsen. Hyaluronsyre er en meget viktig del av bindevevets grunnsubstant, og gir en smørende effekt på kroppens bindevev. I tillegg til Hyaluronsyre, har vi også tilsatt mangan.

 

  • Mangan er en antioksidant som bidrar til normal dannelse av bindevev og opprettholdelsen av normale knokler.

De viktige cellene våre

Hver dag utsettes vi tusenvis av ganger for miljøgifter som for eksempel tungmetaller. Stråling fra solen, dårlig kosthold, for stor fysisk belastning, røyk og stress kan være faktorer som forårsaker en ubalanse for cellenes forsvar mot skade ved oksidasjon. Oksidativt stress kan sammenlignes med det som skjer når en frukt begynner å bli brun, eller når en bil begynner å ruste. ArtroShield® inneholder de viktige anioksidantene mangan, selen og vitamin C.

 

  • Antioksidanten selen beskytter cellemembranen.
  • Antioksidanten mangan og vitamin C hjelper kroppens celler mot oksidativt stress.
×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.