Glukosamin

Glukosamin er et naturlig forekommende stoff som finnes i kroppens brusk og leddvæske. Det spiller en viktig rolle i opprettholdelsen av sunne ledd og kan være en verdifull tilskudd for de som opplever leddproblemer som artrose. Artroshield kosttilskudd inkluderer glukosamin som en nøkkelingrediens for å støtte leddhelse og forbedre leddfunksjonen.

 

Hva er Glukosamin?
Glukosamin er en forbindelse som dannes naturlig i kroppen vår fra glukose og glutamin, to viktige næringsstoffer. Det er en sentral komponent i bruskens matrix, den elastiske og støtdempende vevet som finnes i leddene våre. Glukosamin spiller en avgjørende rolle i opprettholdelsen av bruskens struktur, elastisitet, og smøring av leddene.

 

Hvordan Påvirker Glukosamin Leddhelsen?
Støtte til Bruskens Helse: Som en nøkkelkomponent i bruskens matrix, bidrar glukosamin til å opprettholde bruskens integritet og elastisitet. Dette er avgjørende for å beskytte leddene mot slitasje og skader, samt opprettholde sunn leddfunksjon.


Reduksjon av Leddsmerter: Flere studier har vist at glukosamintilskudd kan bidra til å redusere smerte og stivhet i leddene hos personer med artrose og andre leddsykdommer. Glukosamin fungerer ved å redusere betennelse og fremme reparasjonen av brusk, noe som resulterer i mindre ubehag og bedre bevegelighet.


Forbedring av Leddmobilitet: Ved å støtte bruskens helse og redusere leddsmerter, kan glukosamin også bidra til å forbedre leddmobiliteten. Dette gjør det lettere å utføre daglige aktiviteter og opprettholde en aktiv livsstil.

 

Glukosamin i Artroshield Kosttilskudd


Artroshield kosttilskudd inkluderer glukosamin som en nøkkelingrediens for å maksimere fordelene for leddhelse. Her er noen av de viktigste grunnene til hvorfor glukosamin er inkludert:

Støtte til Bruskens Struktur: Ved å tilføre kroppen ekstra glukosamin, kan Artroshield bidra til å opprettholde bruskens struktur og elastisitet, samt forbedre leddhelsen over tid.
Reduksjon av Leddsmerter: Mange brukere opplever redusert smerte og stivhet i leddene ved regelmessig bruk av Artroshield kosttilskudd, takket være glukosaminets betennelsesdempende egenskaper.
Forbedret Leddmobilitet: Ved å redusere leddsmerter og stivhet, kan Artroshield bidra til å forbedre leddmobiliteten og øke bevegelsesomfanget i leddene.

 


Glukosamin er en viktig komponent for leddhelsen og kan bidra til å redusere smerte, forbedre bevegelighet, og opprettholde sunne ledd over tid. Som en nøkkelingrediens i Artroshield kosttilskudd, spiller glukosamin en avgjørende rolle i å støtte leddhelsen og forbedre leddfunksjonen. Ved å inkludere Artroshield i ditt daglige kosthold, kan du bidra til å opprettholde sunne og smidige ledd for en aktiv livsstil.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.