Ny norsk forskning avslører: Eggeskallmembran - en ungdomskilde for musklene dine


Har du hørt om den utrolige helsefordelen fra den tynne hinnen som skiller eggehviten fra skallet? Norske forskere har oppdaget at eggeskallmembranen kan bidra til å holde musklene dine unge lenger. Med vårt revolusjonerende kosttilskudd, ArtroShield, kan du dra nytte av alle fordelene denne fantastiske ingrediensen har å tilby.

 

Gjør et vitenskapelig gjennombrudd til en del av din hverdag 

Norske forskere har jobbet utrettelig for å avdekke hemmelighetene til eggeskallmembranen, og nå kan du dra nytte av deres oppdagelser. ArtroShield støtter muskelhelse, opprettholder gripestyrke og demper betennelsesstoffer i blodet.

Behold ungdommelige muskler
Eggeskallmembranen i ArtroShield kan redusere aldringstegn i musklene og bidra til at de holder seg unge lenger. 

Oppretthold gripestyrke
Opplev hvordan ArtroShield hjelper med å opprettholde gripestyrke, et viktig aspekt av fysisk helse som ofte avtar med alderen.

Betennelsesdempende effekt
ArtroShield bidrar også til å dempe betennelsesstoffer i blodet, noe som kan være gunstig for å bevare muskelmasse og motvirke aldersrelatert nedbrytning.

ArtroShield: Kosttilskuddet som utnytter eggeskallmembranens kraft
Inkluder ArtroShield i din daglige rutine og dra nytte av alle helsefordelene som naturlig eggeskallmembran har å tilby. Styrk musklene og leddene dine med dette revolusjonerende kosttilskuddet.

 

Bærekraftig og helsefremmende løsning 

ArtroShield er ikke bare et kraftig kosttilskudd, men også en bærekraftig løsning som reduserer avfall ved å utnytte eggeskallmembranen som ellers ville gått til spille.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve hva ArtroShield kan gjøre for dine muskler og ledd. Ta kontroll over din hverdag og oppdag alle fordelene som naturlig eggeskallmembran har å tilby.

 

Kilde: https://forskning.no

 

Er du klar for en sunnere, mer aktiv hverdag? Prøv ArtroShield GRATIS i 60 dager!

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.