Eggeskallmembran gir fordeler for leddhelsen

Eggeskallmembran gir fordeler for leddhelsen


Aldring, skader og overbelastning er grunnen til at mange opplever utfordringer med ømme og slitne ledd. En god leddhelse er helt avgjørende for hverdagen din – og det er ikke til å legge skjul på at langvarige problemer med leddene reduserer livskvaliteten.


For å ta vare på leddene dine må du ha et balansert kosthold og være i jevnlig bevegelse. Gode rutiner og tilskudd av riktige næringsstoffer vil kunne hjelpe deg med å holde leddene friske og sterke. 

Unik ingrediens i eggeskallet


Du har kanskje hørt om mange kosttilskudd og ernæringsprodukter for ledd, men det er faktisk én ingrediens som viser seg å gi kroppen din mye av den boosten du trenger for å holde leddene dine friske og sterke. Eggeskallmembranen, som vanligvis blir kastet sammen med resten av eggeskallet, inneholder nemlig en sammensetning av næringsstoffer som både styrker leddene og opprettholder bruskens helse. 

 

Hva kan man bruke eggeskall til?


Mange bruker eggeskall som gjødsel i hagen, men skallet inneholder mange helsefremmende næringsstoffer for oss mennesker, spesielt for leddene våre. Eggeskall inneholder blant annet:

 

Kalsium
Eggeskall består hovedsakelig av kalsium, det samme stoffet som gjør beinene våre sterke. Kalsium er viktig for å holde leddene og skjelettet sunt og sterkt. Eggeskall inneholder også mindre mengder av andre mineraler som magnesium, fosfor, kalium og svovel – disse mineralene er viktige for bein- og muskelhelsen.

 

Protein
Eggeskall er også en kilde til protein, selv om proteininnholdet er relativt lavt sammenlignet med andre matvarer. Dette proteinet kan inneholde aminosyrer som er nødvendige for kroppens vekst og reparasjon av vev. Det finnes også små mengder andre næringsstoffer som sink, jern og kobber, selv om de vanligvis ikke utgjør en betydelig kilde til disse næringsstoffene i kostholdet.

 

Eggeskallmembran
Den tynne membranen på innsiden av eggeskallet, kjent som eggeskallmembranen, inneholder en kraftpakke av næringsstoffer. Dette inkluderer kollagen, som er det viktigste proteinet i leddene og brusken, glukosamin som bidrar til smøring og fleksibilitet i leddene, og keratin som styrker vevet. I tillegg inneholder eggeskallmembranen viktige vitaminer som vitamin C og D, samt mineraler som mangan.

 

4 fordeler med eggeskallmembran


Eggeskallmembran er det tynne laget som ligger rett under det ytre skallet på et egg. Den er som et beskyttende lag som holder egget friskt og trygt. Men det som gjør eggeskallmembranen ekstra spesielt, er alt det gode egenskapene den har inni seg!

 

  • Sterkere ledd og brusk: Eggeskallmembranen gir næring til leddene med kollagen og glukosamin, som styrker dem og reduserer smerte.
  • Naturlig smøring til leddene: De naturlige stoffene i eggeskallmembranen smører leddene og øker bevegeligheten, slik at du kan føle deg smidig og komfortabel.
  • Reduserer leddsmerter: Ved å ta eggeskallmembranen vil du kunne oppleve mindre smerter i leddene, slik at du kan gjøre mer av det du elsker uten ubehag.
  • Raskere restitusjon: Eggeskallmembranen bidrar til å forbedre leddfunksjonen, slik at du kan komme deg raskere tilbake til aktivitetene dine uten avbrudd.


Eggeskalmembran kapsler


Den unike sammensetningen av næringsstoffer i eggeskallmembranen sies å kunne bedre ømme og slitne ledd, derfor har kosttilskuddet ArtroShield eggeskallmembran som hovedingrediens. 

 

Viktige næringsstoffer i eggeskallmembran


Eggeskallmembran inneholder næringsstoffer som støtter leddhelsen på en naturlig måte med kollagen, glukosamin og keratin. Kollagen fungerer som byggesteiner i kroppen vår, og det holder leddene sterke og smidige. Glukosamin fungerer som en smøring for leddene, med glukosamin beveger leddene seg lettere samtidig som det kan redusere smerter i leddene. Keratin styrker huden vår og gjør oss i stand til å reparere skader. 

 

Næringsstoffene i Artroshield:

Glukosamin: finnes i kroppens brusk og leddvæske, opprettholder bruskens helse. Tilskudd av glukosamin kan bidra til å lindre leddsmerter og stivhet, spesielt hos personer med leddproblemer som artrose.
Kollagen: det viktigste proteinet i bindevev, brusk og knokler hos mennesker og dyr.
Keratin: et protein som blant annet er viktig for oppbygging av vev. Keratin finnes også i hud, hår og negler hos oss mennesker.

 

Eggeskallmembran i kombinasjon med flere næringsstoffer

For å styrke fordelene av eggeskallmembran ytterligere, er det i ArtroShield, supplert med flere næringsstoffer – derfor har det for mange blitt et favoritt-tilskudd! I tillegg til eggeskallmembran, finner du også vitamin C, vitamin D, selen og mangan.


Vitamin C styrker leddene ved å fremme kollagendannelse, mens vitamin D opprettholder normal knokkelfunksjon og muskelstyrke, og mangan bidrar til dannelsen av bindevev, alt avgjørende for sunne og funksjonelle ledd.

 

Før du prøver ArtroShield

Personer med allergi mot egg eller kylling skal ikke ta i bruk ArtroShield. All bruk av kosttilskudd i kombinasjon med legemidler bør konsulteres med fastlegen. 

 

Fordeler ved bruk av ArtroShield

Studier og forskning har vist positive virkninger av eggeskallmembran for leddhelse. Flere kliniske studier har vist at tilskudd av eggeskallmembran kan bidra til å redusere ubehag, øke fleksibiliteten og forbedre leddfunksjonen.


Ved å kombinere eggeskallmembran med andre gunstige næringsstoffer som vitaminer, mineraler og kollagen, tilbyr ArtroShield en unik sammensetning som kan forsterke fordelene for leddhelsen. 

Daglig tiltak for din leddhelse

 

Tar du ArtroShield regelmessig som en del av din daglige rutine, kan du dra nytte av dens potensielle fordeler for å oppnå bedre leddhelse og en forbedret livskvalitet. En måte å inkludere ArtroShield i sin daglige rutine er å ta anbefalt dose regelmessig, enten som en del av frokost eller som et tillegg til andre måltider. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og konsultere helsepersonell hvis det er spørsmål.


I tillegg til å bruke kosttilskuddet ArtroShield, er det viktig å opprettholde et balansert kosthold som er rikt på næringsstoffer som er viktige for leddene. Det er også avgjørende å være fysisk aktiv og bevege leddene regelmessig for å opprettholde styrken og fleksibiliteten.

 

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.