De viktige cellene våre – og slik tar du vare på dem

Alle har opplevd fra tid til annen å føle seg stresset. Man blir anspent, sliten og mindre konsentrert. I kroppen din er det ikke bare «du» som opplever stress. De viktige cellene våre utsettes hele tiden for noe som heter oksidativt stress. Vi vil gjerne fortelle deg om oksidativt stress, og hvordan ArtroShield kan hjelpe deg.

Hva er oksidasjon og antioksidanter?

Oksidativt stress er navnet på typen slitasje og skade som forårsakes av for eksempel stråling fra solen, fysisk overbelastning, og ikke minst stress. Dette påvirker cellene i kroppen, som produserer skadelige stoffer, også kalt «frie radikaler». Frie radikaler blir vanligvis nøytralisert i kroppen, men ved oksidativt stress skjer ikke dette fort nok.

 

Heldigvis er det noe du kan gjøre for å lette på byrden! Du har kanskje hørt om antioksidanter før? Det er ikke uvanlig å høre begrepet i samtaler som handler om vitaminer eller hudpleie. Antioksidanter, som navnet hinter om, motvirker oksidativt stress og beskytter cellene mot skade. Noen frukter, bær og grønnsaker inneholder naturlige antioksidanter, men de kan også fås i form av kosttilskudd. Her kommer ArtroShield inn i bildet.

 

 

ArtroShield beskytter både ledd og celler

Hva er det altså ArtroShield kan gjøre for deg? Kosttilskuddet vårt er spesielt utviklet for å forebygge og motvirke ubehag i ledd, men noen av ingrediensene vi bruker er også antioksidanter: vitamin C, selen og mangan. Disse næringsemnene har mange fordeler, spesielt for leddene dine. Selen beskytter cellemembranen, mangan og vitamin C forsinker oksidativt stress.

 

Slik kan du med ArtroShield få en bedre beskyttelse mot oksidativt stress, i tillegg sørger du for at kroppen din håndterer slitasje bedre. Dette er spesielt nyttig for leddene dine. ArtroShield er et godt valg for alle som opplever ubehag i ledd.

 

Kort oppsummert, husk å spis nok frukt, bær og grønt eller kosttilskudd med antioksidanter. Ikke glem å beskytt cellene i kroppen din! Du er tross alt summen av dine celler.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.