C vitamin

Artrose og stive ledd er vanlige plager som påvirker mange mennesker, spesielt etter hvert som de blir eldre. Riktig ernæring kan spille en viktig rolle i å redusere symptomer og fremme leddhelse. En av de viktige næringsstoffene for leddene er vitamin C, som er en nøkkelingrediens i Artroshield kosttilskudd. 

 

Hva er Vitamin C?
Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er et vannløselig vitamin som er essensielt for mange kroppsfunksjoner. Kroppen vår kan ikke produsere vitamin C selv, så det må tilføres gjennom kostholdet. Det anbefalte daglige inntaket av vitamin C varierer avhengig av alder og kjønn, men for voksne er det generelt 75-90 mg per dag.

 

Vitamin C's rolle i leddhelsen
Vitamin C spiller en viktig rolle i kollagensyntesen, som er nødvendig for å opprettholde bindevev, brusk, og ledd. Kollagen er en viktig komponent i brusk, som fungerer som en støtdemper mellom leddene. Uten tilstrekkelig vitamin C kan kollagenproduksjonen bli redusert, noe som kan føre til svekkelse av brusk og forverring av leddhelse.

 

Vitamin C's anti-inflammatoriske egenskaper
Betennelse er en sentral faktor i utviklingen av artrose. Vitamin C fungerer som en kraftig antioksidant, som beskytter cellene mot skader forårsaket av frie radikaler og reduserer betennelse. Flere studier har vist at vitamin C kan bidra til å redusere inflammatoriske markører i kroppen, noe som kan lindre smerte og stivhet i leddene.

 

Praktiske råd for å inkludere C -Vitamin i kostholdet
Det finnes mange naturlige kilder til vitamin C som kan inkluderes i kostholdet ditt. Her er noen eksempler på matvarer rike på vitamin C:

Sitrusfrukter (appelsiner, sitroner, grapefrukt)
Bær (jordbær, blåbær, bringebær)
Paprika (spesielt rød paprika)
Brokkoli
Rosenkål
Kiwi


For å sikre at du får tilstrekkelig vitamin C, kan du også vurdere å ta kosttilskudd som Artroshield, som inneholder vitamin C sammen med andre næringsstoffer som er gunstige for leddhelsen.

 

Forebyggende og Behandlende Effekter av Vitamin C


Regelmessig inntak av vitamin C kan bidra til å forebygge utviklingen av artrose ved å støtte kollagenproduksjonen og redusere betennelse. For de som allerede lider av artrose, kan vitamin C bidra til å lindre symptomer og forbedre livskvaliteten. Flere brukere av Artroshield har rapportert om positive effekter på leddhelsen etter å ha inkludert vitamin C-rike kosttilskudd i sin daglige rutine. Vitamin C er en viktig komponent for å opprettholde sunne ledd og kan spille en rolle i både forebygging og behandling av artrose. Ved å inkludere vitamin C-rik mat i kostholdet ditt og vurdere tilskudd som Artroshield, kan du bidra til å lindre stive ledd og forbedre din generelle leddhelse. Husk å konsultere med helsepersonell før du begynner på nye kosttilskudd, spesielt hvis du har eksisterende helseproblemer.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.