Annes liv tok en positiv vending da hun begynte med ArtroShield

– Alle som sliter med ubehag i ledd og muskulatur, vet hvor utfordrende det kan være

I mange år kjempet Anne Damsund Paulsen mot ubehag som fulgte med artrose og kronisk betennelse i hoftene. Som tidligere sekretær og nå pensjonist, på 68 år, hadde Anne opplevd hvordan daglige gjøremål og hennes kjærlighet for hagearbeid ble stadig mer utfordrende. Ubehagene i muskler og ledd hadde lenge begrenset hennes mobilitet og evne til å nyte aktiviteter som en gang ga henne stor glede.

 

Men Annes liv tok en positiv vending da hun begynte med ArtroShield®. Etter å ha slitt med mye ubehag i muskler og ledd, fant jeg endelig noe som fungerte. ArtroShield® har gitt meg et nytt håp, deler Anne. Hun merket en betydelig forbedring i leddenes fleksibilitet og en reduksjon i ubehagene hun hadde kjent på. Leddenes stivhet og verk, spesielt i knær og hofter, er ikke lenger et konstant hinder. Nå kan jeg gå lange turer i skog og mark med hundene mine, uten å kjenne det i mange dager etter, sier hun med et smil.

ArtroShield®'s unike sammensetning, rik på naturlig eggeskallmembran (NEM), kollagen, glukosamin, keratin, samt tillegg av viktige vitaminer og mineraler, har spilt en nøkkelrolle i Annes forbedring. Fingrene mine er også mye mer bevegelige nå. Jeg ser frem imot sommeren, hvor jeg kan plante og grave i jorden uten å kjenne på stivhet og ubehag i fingrene.

 

Fra dager fylt med begrensninger og ubehag, til gleden ved å kunne engasjere seg i favorittaktivitetene sine igjen, har Anne gjenoppdaget livets små gleder.

 

Alle som sliter med ubehag i ledd og muskulatur, vet hvor utfordrende det kan være. ArtroShield® har endret livet mitt. Det har gitt meg muligheten til å leve fullt ut igjen, og for det er jeg evig takknemlig, avslutter Anne.

×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.