Langvarig stillesittende arbeid kan medføre problemer for muskler og ledd

– Merket en markant bedring i ledd og muskler

Da Inger prøvde ArtroShield, opplevde hun en markant bedring i funksjonen av ledd og muskler. De tidligere utfordrende nettene med urolige ben, hyppige kramper, og en generell følelse av at kroppen ikke fungerte optimalt, har nå blitt betydelig bedre.

 

– ArtroShield har virkelig banet vei for at jeg kan opprettholde en aktiv livsstil, og jeg ser frem til å utforske enda flere fordeler i tiden som kommer, forteller Inger. 


Ingers historie med ArtroShield® er et eksempel på hvordan riktig kosttilskudd kan ha en overraskende og omfattende positiv effekt på vårt velvære.

Ubehag i ledd og muskler = redusert livskvalitet

Alder kan ofte være et hinder for å holde seg like aktiv som før. I Norge er det flest personer over 50 år som daglig har utfordringer med ubehag i leddene, og flere kvinner enn menn rammes (kilde: fhi.no).


Norske leger anbefaler fysisk aktivitet og et sunt kosthold, men dette er ikke alltid like lett for alle. Derfor er det viktig å tilby et kosttilskudd som inneholder nødvendige byggesteiner.

 

Derfor er det betryggende å få gode tilbakemeldinger på ArtroShield, som fra Stuart (70) som oppdaget ArtroShield tilfeldig og har hjulpet han å være like aktiv som tidligere. 

– Jeg merket en markant forbedring i min evne til å nyte mine daglige aktiviteter, forteller Stuart.

 

Som en 70 år gammel pensjonist med lidenskap for fotturer, fiske og reiser, var det en nedtur da kneproblemer begynte å begrense min aktive livsstil våren 2021. Disse utfordringene gjorde meg avhengig av spaserstokk og knestøtter.


Det var da jeg oppdaget ArtroShield®. Min interesse ble vekket etter å ha lest om effekten av eggeskallmembran på lignende utfordringer. Drevet av et ønske om å forbedre situasjonen min, bestemte jeg meg for å prøve ArtroShield.

 

Resultatene overgikk mine forventninger. Med regelmessig inntak av ArtroShield® opplevde jeg en markant forbedring i min evne til å nyte daglige aktiviteter uten hjelp fra spaserstokk eller knestøtter.

Stuart har merket en markant forbedring.

Eggeskallmembran inneholder næringsstoffer som vonde ledd mangler.

Egg og den magiske membranen

 

Hva gjør eggeskallmembranen så sunn for oss? Membranen inneholder naturlig forekommende glukosamin, kollagen og keratin. Sammen utgjør de en perfekt kombinasjon for vedlikehold og beskyttelse av leddene dine.


Nå bruker tusenvis av fornøyde nordmenn produktet vårt hver eneste dag. Esben Garlie (56) er en av dem som bruker ArtroShield daglig.

Esben Garlie er veldig fornøyd med ArtroShield.

– Den eneste endringen jeg gjorde var å inkludere ArtroShield i min rutine 


Når Esbens aktive tilværelse ble utfordret av skulderubehag, møtte han utfordringen med åpenhet. Sunn skepsis til hurtigløsninger, ga nysgjerrigheten rundt ArtroShield ham et håp om bedring. 

 

Etter kun to måneder med ArtroShield og jevnlig trening, er jeg nesten 100% smertefri. Min høyre skulder fungerer nå nesten optimalt, forteller Esben.  

 

– Den eneste endringen jeg gjorde var å inkludere ArtroShield i min rutine. Produktet har overgått alle forventninger, sier han med et smil. 


Gjennom en kombinasjon av ArtroShield og dedikert trening, fant han en vei ut av ubehaget og tilbake til den aktive livsstilen han elsker. 

En kraftpakke for ledd og muskler – utviklet i Norge 

 

ArtroShield® tar leddhelse til et nytt nivå med sin nøye utvalgte kombinasjon av kraftfulle ingredienser, sentrert rundt den effektive eggeskallmembranen.


Omfattende forskning har vist at eggeskallmembranen positivt påvirker ledd og muskulatur, bidrar til å forebygge ubehag, og forbedrer leddenes fleksibilitet.

 

Nå kan du prøve ArtroShield gratis i 60 dager – porto på kr 79 kommer i tillegg.

ArtroShield er utviklet og produsert i Norge.

ArtroShield har gitt meg nytt håp, sier Anna.

– Alle som sliter med ubehag i ledd og muskulatur, vet hvor utfordrende det kan være 

 

I mange år kjempet Anne Damsund Paulsen mot ubehag fra artrose og kronisk betennelse i hoftene. Smertene i muskler og ledd hadde lenge begrenset hennes mobilitet og evne til å nyte aktiviteter som en gang ga henne stor glede.


Men Annes liv tok en positiv vending da hun begynte med ArtroShield.

 

– Produktet har gitt meg nytt håp, deler Anne.

 
Hun merket en betydelig forbedring i leddenes fleksibilitet og en reduksjon i ubehagene hun hadde kjent på. Leddenes stivhet og verk, spesielt i knær og hofter, er ikke lenger et konstant hinder.

 

– Nå kan jeg gå lange turer i skog og mark med hundene mine uten å kjenne det i mange dager etter, avslutter Anne.

Dette må du lese før du prøver: Personer med eggeallergi eller allergi mot kylling skal ikke innta ArtroShield. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold, og skal heller ikke erstatte legemidler. All bruk av kosttilskudd i kombinasjon med legemidler bør konsulteres med fastlegen.
×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.