ArtroShield er et nytt og banebrytende leddprodukt, produsert i Norge, med positiv virkning på ømme og slitne ledd.

Er du blant de som kjenner at ledd og muskulatur ikke føles like bra som før?

Ingers historie med ArtroShield® er et eksempel på hvordan riktig kosttilskudd kan ha en overraskende og omfattende positiv effekt på vårt velvære.

May Britt fra Larkollen er en aktiv 59-åring hvor trening har vært en stor del av livet hennes. Men det siste året har hun hatt utfordringer og ubehag i skulderen og kneet, noe som har ført til perioder med stivhet og ubehag der hun ikke kunne trene som ønsket.


Etter mange forsøk med ulike natur- og helsekostpreparater og behandlinger uten suksess, kom jeg over ArtroShield. Til tross for min skepsis, bestemte jeg meg for å prøve. Det skulle vise seg å være en avgjørende beslutning for min helse, forteller May Britt.

 

Jeg er helt overbevist om at ArtroShield har vært nøkkelen til en betydelig forbedring i mine ledd og generell helsetilstand. Med en revitalisert fysikk og økt bevegelighet i skuldre, hofter og knær, ser jeg frem til å fortsette min reise med ArtroShield, for en enda sunnere og mer aktiv fremtid, forteller en glad May Britt.

Ømme og stive ledd er et økende problem når man blir eldre

I Norge er det flest personer over 50 år som daglig har utfordringer med ukomfortable ledd, og det er flere kvinner enn menn som rammes. Man regner med at så mange som halvparten av Norges befolkning av de som har fylt 70 har slike ubehag. 

 

Anbefalt behandling fra norske leger er fysisk aktivitet og trening, men det er ikke alle som har mulighet for det på grunn av ubehag og andre utfordringer.

 

Derfor vil vi gi deg 60 dager gratis (kr 79,– i porto) prøvepakke slik at du kan få oppleve fordelene med ArtroShield.

 

Ja, takk – vennligst send meg en prøvepakke

Kilde: FHI

Merket en markant bedring i funksjonen av ledd og muskler

Èn av de som har erfart at langvarig stillesittende arbeid kan medføre problemer for muskler og ledd, til tross for regelmessig trening og en aktiv livsstil, er Inger Karlsen. Sommeren 2023 leste Inger om ArtroShield, hun ble nysgjerrig og bestemte seg for å prøve produktet.
 

Da var da hun oppdaget en rekke uventede og gledelige forbedringer. Både synlige og kroppslige.

 

Etter at hun begynte med ArtroShield, har neglene hennes blitt betydelig sterkere og sunnere. Videre har hennes frisør bemerket at håret hennes har fått en mørkere nyanse.

Ingers historie med ArtroShield® er et eksempel på hvordan riktig kosttilskudd kan ha en overraskende og omfattende positiv effekt på vårt velvære.

I tillegg til de estetiske forbedringene, har Inger merket en markant bedring i funksjonen av ledd og muskler. De tidligere utfordrende nettene preget av urolige ben, hyppige kramper, og en generell følelse av at kroppen ikke fungerte optimalt, har nå forandret seg til det bedre.

Fire gode grunner til å prøve ArtroShield®

En naturlig kraftpakke for ledd og muskulatur.

Utviklet og produsert i Norge med de høyeste standarder.

Kvalitetsprodukt til en overkommelig pris.

Det er gratis å prøve – bare porto på 79,– kommer i tillegg.

Den magiske membranen

ArtroShields hovedingrediens er naturlig eggeskallmembran, en banebrytende ingrediens innen leddhelse.

ArtroShield er det første kosttilskuddet i Norge som inneholder naturlig eggeskallmembran. For å forsterke effekten ytterligere har vi også tilsatt:

 

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for knoklenes og bruskens normale funksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.
  • Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev og å opprettholde normale knokler.
  • Hyaluronsyren finnes naturlig i kroppen og er en viktig byggestein i leddvæsken som finnes i alle ledd.
Dette må du lese før du prøver: Personer med eggeallergi eller allergi mot kylling skal ikke innta ArtroShield
Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold, og skal heller ikke erstatte legemidler. All bruk av kosttilskudd i kombinasjon med legemidler bør konsulteres med fastlegen.
×

Abonnementsfordeler ArtroShield®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på ArtroShield, vil du få tilsendt 1 eske med 60 kapsler gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men du må gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199 per måned (totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

 

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist på faktura. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert. Det opprinnelige kravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett, da dette er en reklamasjon.

 

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

 

Vi gir deg den aller beste kundeservicen! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 75 80 35 65 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no. Pharma Norge AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

 

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 
Vennlig hilsen kundeservice, Pharma Norge AS

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv ArtroShield® GRATIS* i 60 dager! 

Fyll inn dine opplysninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med * er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.